مونو پروپیلن گلیکول

برای خرید این محصول یا دریافت نمونه رایگان با ما تماس بگیرید یا با چت آنلاین با ما در ارتباط باشید

FacebookTwitterGoogle PlusPinterestLinkedin

توضیحات

فرمول شیمیایی: C3H8O2

مونو پروپیلن گلیکول مایعی بی‌رنگ، شفاف و روغنی بی‌بو، بی‌مزه و جاذب رطوبت است.

مونو پروپیلن گلیکول از مشتقات پروپیلن اکساید است که در یک پروسه دو مرحله‌ای به‌دست می‌آید. مرحله اول واکنش آب و پروپیلن اکساید است که محصول مخلوطی از مونو پروپیلن گلایکول و دی پروپیلن گلیکول است. مرحله دوم تقطیر و جداسازی این دو محصول از مخلوط است.

کاربرد منو پروپیلن گلیکول در صنایع غذایی

به‌عنوان امولسی فایر با خاصیت افزایش تثبیت کف و هوادهی در تولید خامه‌ها و مخلوط‌های کیک استفاده می‌شود.

این ماده همچنین به‌عنوان روان‌کننده چربی دوست در تولید انواع روغن نباتی و به‌عنوان حلّال مواد معطر از تبخیر رطوبت مواد غذایی جلوگیری می‌کند.

این ماده به‌عنوان حلّال، حامل، نرم‌کننده، پایدار کننده در داروها مورد استفاده قرار می‌گیرد و در محصولات آرایشی به‌عنوان مرطوب‌کننده، امولسیون کننده، حامل اسانس و جذب رطوبت کاربرد دارد. در شوینده‌ها به‌عنوان رقیق‌کننده و حلّال مورد واقع می‌شود.

مونو پروپیلن گلیکول در تولید انواع پاک‌کننده و شوینده ضدعفونی‌کننده‌ها و انواع کرم‌ها، لوسیون‌ها و مواد آرایشی رنگی استفاده می‌شود.

نظرات (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “مونو پروپیلن گلیکول”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *