سوربیتول

برای خرید محصول یا دریافت نمونه رایگان با ما تماس بگیرید یا با چت آنلاین با ما در ارتباط باشید

1.00 0.00

FacebookTwitterGoogle PlusPinterestLinkedin
حراج!

توضیحات

اسامی مشابه:گلوسیتول،دی سوربیتول،سوربوگام،سوربیتول

گرید محصول:غذایی،دارویی،بهداشتی و آرایشی

شکل ظاهری:پودر،مایع 70%

برندهای موجود: روکت فرانسه،کارگیل،هند

فرمول شیمیایی:C6H14O6

جرم مولی:182.17 گرم بر مول

دمای ذوب:95 درجه سانتی گراد

دمای جوش:296 درجه سانتی گراد

معرفی

سوربیتول  یک قند الکلی است که در بدن انسان به آهستگی متابولیزه می‌شود و به دوشکل وجود دارد. این ماده پودر شده جانشین ساکارز می شود و به عنوان ملین استفاده می‌شود و سوربیتول مایع جایگزین شربت گلوکز می شود. . قدرت شیرین‌كنندگی این محصول 60 درصد ساكاروز است. این ماده به صورت طبيعي در بسياري از ميوه‌ها و سبزيجات وجود دارد و به طور تجارتي از احياي گلوكز تهيه مي‌شود. غنی ترین منبع سوربیتول دانه های سماق کوهی است همچنین در آلو سیاه، سیب، گلابی و هلو نیز وجود دارد. این محصول يك شيرين كننده مي باشد و به آساني در آب حل مي شود و در مقابل حرارت پخت با ثبات است و چون جاذبه الرطوبه مي باشد به عنوان يك نرم كننده بافت مورد استفاده قرار مي گيرد. جذب این ماده از مجراي گوارش بسيار ضعيف است.

تولید

سوربیتول در حال حاضر در مقیاس صنعتی توسط هیدروژناسیون دکستروز تولید می شود.

تولید صنعتی سوربیتول براساس هیدروژناسیون گلوکز در فشارkpa 4040 تا kpa  ۵۰۴۰ و در دمای  C 140ْ تا C 150ْ در خصوص کاتالیزو نیکل بوده و سپس مراحل تصفیه شامل کروماتوگرافی تبادل کننده یونی را طی می کند .  سوربیتول همچنین می تواند توسط میکروار گانیسم ها تولید شود.

سوربیتول پودر شده بخاطر ایجاد حرارت منفی در محلول به مقدار -۱۱۰ Kj/gr سرما ایجاد می کند . یک گرم  سوربیتول حدوداً در ۰/۴۵ml آب حل شده و در الکل ، متانل و اسید استیک تقریباً حل می شد D-sorbitol به طور عمده از فروکتوز توسط سلول های Zymomonas mobilis  نفوذ پذیر شده تهیه شده و سپس توسط سلولهای گلوکونو باکترساب اکسیدان به L-sorbose برگردانده می شود

کاربرد 

سوربیتول در آدامس های بدون قند،شکلات های رژیمی،نوشیدنی ها،آبنبات و تافی و پاستیل به عنوان جایگزین شکر،در کیک و کلوچه و نان برای تاخیر بیاتی،در کرم ها به عنوان امولسیون کننده،در شربت های دارویی،در تولید کپسول های ژلاتینی،در خمیردندان  و در روغن های پوست و مو کاربرد دارد

میزان کاربرد 

در اوایل هزاره جدید میزان مصرف سوربیتول در صنایع مرتبط به ترتیب ذیل بود:

  • خمیردندان، آرایشی و بهداشتی : 35%
  • صنعت شیرینی و شکلات و صنایع غذایی: 30%
  • تولید اسکوربیک اسید: 15%
  • تولید سورفکتانت های صنعتی: 10%
  • صنایع داروسازی: 7%
  • صنایع دیگر شامل پولی اِتِرها و پلی یوریتان ها: 3%

بسته بندی

در بشکه های  کیلوگرمی موجود می باشد

ایمنی،پیشگیری،کمک اولیه

در مورد این محصول موجود نمی باشد

انبارش

در جای خشک و خنک نگهداری شود

توضیح

شرکت زرین پلاست سپهر نماینده رسمی فروش رنگ کارامل آرکای هند در ایران می باشد.برای خرید این محصول با ما تماس بگیرید.

نظرات (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “سوربیتول”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *